Magazin pescuit Lauris-Magazin online pescuit Lauris-Articole de pescuit - Scule de pescuit - lansete, mulinete, voblere, flytying, carlige, plute, fire, nade, avertizoare
Categorii
Lansete
  Bolognese
  Spinning
  Crap
  Musca
  Match
  Vergi
  Somn
  Feeder
Mulinete
Fire
Carlige
Naluci
Flytying
Plute
Accesorii
Huse & genti
Scaune & paturi
Avertizoare
Cutii & valigete
Agrafe,vartejuri,inele
Juvelnice
Mincioguri
Plumbi & momitoare
Nade & momeli
Imbracaminte
Incaltaminte
Barci & motoare
Suporti lansete
Ochelari
Lanterne
Carti & DVD-uri


Informatii
Transport & Returnari
Confidentialitate
Termeni de utilizare
Contactati-ne
Lanseta Carp Expert Uni Boilie 3.90m/80-120gr
Cod: 13384-390
Pret: 179.00 Lei
(TVA inclus)
   
Folosirea lansetelor destinate pescuitului cu boiles a fost pentru mult timp accesibil doar unei categorii restrânse de pescari. Acest lucru s-a schimbat datorită tehnologiei moderne de producere a lansetelor și al materialelor din care sunt fabricate, astfel că aceste lansete au devenit accesibile și acelor pescari care nu pot cheltui mici averi pentru încercarea acestui tip de pescuit.
Deja putem cumpăra la preț accesibil lansetă de pescuit cu boiles, cum este și Carp Expert Uni Boiles.
Vorbim despre o lansetă din 3 elemente, dar totuși concepută pentru lansările la distanță. Elementul cu mâner, de exemplu nu a primit inel. Acest lucru este important deoarece firul în timpul lansării are timp și spațiu să se adapteze de la inelul mare la inele tot mai mici, în drum spre vârful lansetei, astfel este expus la o forță de frecare mai mică. Dar nu trebuie să se îngusteze foarte mult, căci inelul cel mare are 45 mm diametru. Acțiunea B a lansetei atât în timpul lansărilor, cât și în timpul drilului ne este de un real folos. Puterea de lansare este între 90-110 grame, dacă alegem firul principal undeva între 0,25 mm și 0,30 mm grosime, cu ajutorul unei mulinete de mărime mare și cu o montură corespunzătoare, un pescar dibace poate lansa ușor chiar și 110-120 metri.
Din punct de vedere practic a fost conceput din 3 elemente, astfel că încape în mai toate portbagajele și este ușor de transportat. Lanseta a primit mâner din duplon, permițând o priză sigură în timpul lansărilor. Distanța celor două mâini pe lansetă este de 70 cm, astfel putând aplica o forță mărită a brațelor pentru trimiterea monturii la locul dorit.
O recomandăm cu căldură acelor pescari care doresc să ridice la un nivel superior pescuitul cu tehnica la grund sau la boiles.
Lungime transport : 137cm
Greutate : 380gr
 
Login
Email

PasswordCreare cont nou?
Ati uitat parola?
Contul Meu

Newsletter
Adresa de email:Abonati-va la noutatile Lauris.ro si veti fi intotdeauna informati!