Magazin pescuit Lauris-Magazin online pescuit Lauris-Articole de pescuit - Scule de pescuit - lansete, mulinete, voblere, flytying, carlige, plute, fire, nade, avertizoare
Categorii
Lansete
Mulinete
Fire
Carlige
Naluci
Flytying
Plute
Accesorii
Huse & genti
Scaune & paturi
Avertizoare
Cutii & valigete
Agrafe,vartejuri,inele
Juvelnice
Mincioguri
Plumbi & momitoare
Nade & momeli
Imbracaminte
Incaltaminte
Barci & motoare
Suporti lansete
Ochelari
Lanterne
Carti & DVD-uri


Informatii
Transport & Returnari
Confidentialitate
Termeni de utilizare
Contactati-ne
Acasa » Catalog » Conditii de utilizare
Conditii de utilizare

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Pentru folosirea site-ului www.lauris.ro in cele mai bune conditii si fara neplaceri ulterioare va recomandam sa cititi termenii de utilizare enumerati mai jos:

*Termeni generali

Utilizarea site-ului www.lauris.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare stabiliti de SC LAURIS COMPANY SRL in calitate de proprietar al acestuia.
Proprietarul acestui site isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestuia si/sau a termenilor de utilizare fara alte notificari prealabile si fara precizarea motivelor.

*Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.lauris.ro este proprietatea SC LAURIS COMPANY SRL si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor. Este interzisa folosirea cu orice scop, fara acordul explicit al proprietarului, a continutului acestui site.

*Promotii si concursuri

Regulamentele promotiilor si ale concursurilor organizate pe acest site, sunt stablite de catre SC LAURIS COMPANY SRL

*Garantia

Produsele cumparate din magazinul online www.lauris.ro beneficiaza de garantia oferita de producatorul fiecarui produs in parte. Garantia se acorda numai pentru defectiuni de fabricatie, in conformitate cu Legea 449/2003 in care sunt stipulate drepturile consumatorului.
Produsele returnate in perioada de garantie trebuie sa fie insotite de o copie a facturii care atesta proveninta acestora.
Cheltuielile cu transportul produselor returnate catre vanzator vor fi suportate in totalitate de cumparator, urmand ca vanzatorul SC Lauris Company SRL sa suporte cheltuielile cu transportul catre cumparator, dupa constatarea si remedierea defectului.
Vanzatorul nu are obligatia executarii garantiei, in cazul in care constata ca produsele returnate prezinta defecte datorate utilizarii necorespunzatoare, a unor greseli de montaj, a depozitarii improprii sau a folosirii produsului in alte scopuri decat cel indicat de producator.

*Conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala a contractului

Ordonanta 130/2000 aprobata cu modificari prin Legea 51/2003 prevede:
"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"
In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre cumparator, SC Lauris Company SRL va rambursa sumele platite de cumparator fara a-i solicita acestuia plata cheltuielilor aferente rambursarii sumelor, in cel mult 30 de zile de la data denuntarii
Cheltuielile aferente returnarii produselor vor fi suportate in totalitate de cumparator
Returnarea produselor in cazul denuntarii unilaterale a contractului de catre cumparator se face in ambalajul original, fara urme de folosire sau uzura.
ATENTIE:
Returnarea produselor pentru defecte aparute in perioada de garantie si returnarea produselor in cazul denuntarii unilaterale a contractului, sunt drepturi distincte ale cumparatorului. Va rugam sa nu le confundati, si sa cititi cu atentie conditiile in care beneficiati de aceste drepturi!

*Declinarea responsabilitatii

SC LAURIS COMPANY SRL face eforturi permanente pentru a mentine acuratetea informatiilor afisate pe site-ul sau, dar cu toate acestea pot sa apara erori de operare sau de informare.
Proprietarul site-ului www.lauris.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru prezentarea produselor (caracteristici tehnice, texte, fotografii,etc.), deoarece aceasta a fost realizata pe baza materialelor puse la dispozitie de producatorul sau importatorul fiecarui produs in parte. De asemenea, datorita reglajelor diferite si a diferentelor de calitate dintre aparatele care au executat fotografiile si cele care le afiseaza, este posibil ca redarea culorilor sa nu fie exacta. Fotografiile sunt cu titlu exemplificativ si nu fac obiectul unor obligatii contractuale.
Din motive tehnice (datorate modificarii continuue a stocurilor) proprietarul nu garanteaza disponibilitatea produselor afisate. Din acest motiv, proprietarul isi rezerva dreptul de a onora numai comenzile care se refera la produsele existente in stocul faptic al magazinului.
Proprietarul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire aparute la introducerea in baza de date, a preturilor, imaginilor sau caracteristicilor produselor afisate si isi rezerva dreptul de a opri livrarea, daca aceasta nu s-a efectuat pana in momentul depistarii ei, si de a informa clientul cat mai curand posibil, despre eroarea aparuta.

*Litigii

Litigiile aparute intre clienti si www.lauris.ro vor fi solutionate pe cale amiabila, litigiile nerezolvate in acest mod vor fi solutionate de catre instantele de judecata pe a carei raza teritoriala se afla sediul SC Lauris Company SRL.

Pentru lamuriri asupra drepturilor d-voastra de consumator puteti accesa site-ul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului www.anpc.gov.ro
Continua
Login
Email

PasswordCreare cont nou?
Ati uitat parola?
Contul Meu

Newsletter
Adresa de email:Abonati-va la noutatile Lauris.ro si veti fi intotdeauna informati!